Skip to main content
header image

Dolgozz velünk

Miért dolgozz a Vecarnál
A Vecar egy dinamikus profilú vállalat, mindig készen áll a változásokra, és mivel világszerte működik, lehetőséget kínál a nemzetközi környezetben való munkavégzésre is. A csapatunk részévé válni azt jelenti, hogy új kihívásokkal és egyre igényesebb projektekkel szembesülsz, de egy olyan környezetben, amely képes ösztönözni és fejleszteni az ott dolgozók készségeit és szakmai felkészültségét.


Kit keresünk
Alkalmazottaink sajátosságai az erőforrások gazdálkodása, eltökéltség és a dolgok iránti vágy. Szeretjük biztosítani, hogy munkavállalóink professzionális növekedési útra léphessenek specifikus képzési beavatkozások által, amelyek a munka és a személyes készségek fejlesztésére irányulnak. Tehetségeket keresünk, hogy folytathassuk együtt a nemzetközi szintű siker építését, és továbbra is egy ösztönző és felkészült munkahelyet kínálhassunk.


A csoport tagja lenni
A különböző osztályok közötti belső együttműködés lehetővé teszi a VECAR számára, hogy olyan tanácsadási szolgáltatást nyújtson, amely lehetővé teszi ügyfelei számára, hogy fejlesszék és optimalizálják munkájukat a vállalati hatékonyság szellemében, valamint hogy olyan piacot garantáljanak, amelyek a technológiai innováció útját követik. Ha szeretnél részese lenni csapatunknak, add be önéletrajzodat a kijelölt területre.

Nyitott pozíciók

– Jelenleg nincsen –