Skip to main content
header image

Egy több mint 30 évvel ezelőtt kezdődött sikertörténet

A Vecar egy olyan vállalat, amely emberekből és készségekből, innovációból és folyamatfejlesztésből épül fel, és a következő filozófián alapul: Tanuljunk a múltból – Koncentráljunk a jelenre – Készüljünk fel a jövőre.

1985
A Vecar az OM Pimespo kizárólagos forgalmazójaként született Friuli Venezia Giulia régióban.
1994
1994-ben, a Friuli Venezia Giulia tartományok szélesebb körű kezeléséhez megalapították a Vecar Due Spa-t, amely most egyenes ágazattá alakult át.
1995
A Rent megszületett annak érdekében, hogy a légialváz piacot szakosodott és elkötelezett személyzettel kövesse.
1995/1996
Az Udine-i CESAB kereskedés "Ferrini e Gumini Snc" és az Udine-i STILL kereskedés "Lag Industriale Srl" felvásárlásra került.
1998
A "Lindest" LINDE kereskedés Friuli-Venezia Giulia régióban található épületének és alkatrészraktárának struktúrája beolvad.
2003
Az OM PIMESPO kiváló teljesítményei miatt új projektbe von minket Friuli régióban, és átlépi a regionális határokat azért, hogy az exkluzív koncessziós jogok tulajdonosaként kövesse a Treviso és Belluno tartományokat.
2005
Néhány ügyfél kérésére, akik arra kérnek bennünket, hogy vigyük külföldre a TUDÁSUNKAT, létrejött az OMV Polska Lengyelországban, a varsói külvárosban található Pruszkow-i központtal és egy wroclawi fiókkal.
2006
A határok Romániába is kiterjednek a Vecar OM Est srl kereskedés megszületésével, amelynek központja Satu Mare-ben található, fiókokkal Timisoara-ban és Bukarestben.
2007
A Vecar Viljuskari kereskedés Szerbiában alakult meg, központja Belgrádban található.
2011
Magyarország: Létrejön a Vecar Hungary Kft., központja Nyíregyházán található.
2012
Létrejön a Vecar Ukraine LLC Ukrajnában, központja Kijevben található.
2017
Felvásároljuk a TREVI SPA kereskedést, amely a Treviso, Belluno, Velence és Padua tartományok LINDE kereskedelmi partnere.
2022
BYD targoncák hivatalos importőre lettünk.
2023
Felvásároljuk a F.lli Moretto di Ceggia (VE) vállalatot.