Skip to main content
header image

További felszerelések: Oldalirányú Mozgatók, Forgó villák, Villa Pozicionálók és Bilincsek

A megfelelő megoldás minden ügyfél számára

Annak érdekében, hogy minden ügyfél számára garantálhassuk a megfelelő megoldást, a targoncákat egyéni igények szerint állíthatjuk össze, felszerelve őket a tervezett felhasználás és az adott szektor specifikus eszközeivel. Az általunk kínált felszerelések teljes mértékben kompatibilisek a járművekkel, megfelelnek a biztonsági követelményeknek és a gyártó által tanúsítottak. Ezért dolgozik a Vecar tanúsított, megbízható beszállítókkal, mindent megteszünk azért, hogy a legjobbat nyújthassuk ügyfeleinknek.

Oldalirányú mozgatók
lehetővé teszik a terhek vízszintes mozgatását, optimalizálva ezzel a kezelési időt és javítva a jármű manőverezhetőségét.

Forgó villák
180°-360°-os forgást adnak a targonca villáinak minden irányban.

Villa Pozicionálók
lehetővé teszik a villák gyors és pontos pozicionálását anélkül, hogy a vezetőnek ki kellene szállnia a vezetőülésből, így a kezelő hatékonyabban tud dolgozni.

Bilincsek
olyan anyagok kezelésére tervezték, amelyeknél nincs szükség raklapokra, különösen gyakran használják a papír- és háztartási gép szektorokban. Biztosítják a terhek pontos és gyors kezelését anélkül, hogy az áru megsérülne.