Skip to main content
header image

Technikai segítségnyújtás és alkatrészek


Egy a műszaki segítségnyújtásra és eredeti alkatrészekre szakosodott csapat.
Egy szerkezet annál szilárdabb, minél mélyebben vannak a fundamentumai! A VECAR segítségnyújtási szolgálata képezi szervezetünk alapját.

Segítnyújtási szolgáltatásaink

Alap szolgáltatások


IGÉNY SZERINT:
ügyeleti segítségnyújtási szolgáltatás.

ALAP:
a szabályozások által előírt kötelező ellenőrzések biztosítására.

KÖZÉPSZINT:
tervezett karbantartás az ALAP csomagon felül.

ÖSSZETETT:
tervezett karbantartás, beleértve a tisztítást és a fogyóeszközöket a KÖZÉPSZINT-en túl.

Kiemelt szolgáltatások


Minden benne van:
A kötelező ellenőrzések – tervezett karbantartás – rendszeres és rendkívüli karbantartás – alkatrészek és fogyóeszközök – mind belefoglalhatók egyetlen havi díjba. Mivel ez a szolgáltatás előfizetés alapú, teljes egészében leírható az adózás során.

Cseretargonca szolgáltatás


Amennyiben a targonca az Ön tulajdona, vagy bérelt, és szükséges javítás céljából a mi telephelyünkre szállítani, műhelyeinkben – biztosítunk egy cseretargoncát, amely összeegyeztethető a raktárkészletünkkel.

Alkatrészellátás

Egy minőségi alkatrészszolgáltatás igénybevétele alapvető fontosságú vállalkozása számára, mivel így képes lesz növelni belső logisztikai gépei működési élettartamát, és biztosítani, hogy vállalkozása mindig termelékeny maradjon.

Ebben az értelemben a Vecar ügyfeleinek olyan alkatrészszolgáltatást kínál, amely képes minőségi, a gyártó által tanúsított termékeket szolgáltatni, és magas teljesítményt garantálni a targoncákhoz vagy más gépekhez.

A hatékonyság, a könnyű használhatóság, a biztonság és a fejlett technológiák csak néhány olyan jellemző, amit a Vecar szeret nyújtani az ügyfeleinek az alkatrészszolgáltatásával. Ez egy gyors, de egyben technikailag és minőségileg magas színvonalú szolgáltatásba fordul le.

Továbbá, az eredeti alkatrészek használatával nemcsak a legjobb típusú tanácsadást vagyunk képesek nyújtani, hanem azt is garantálni, hogy a javítás hatékony és az Ügyfél igényeihez és kéréseihez szabott legyen. Egy eredeti alkatrész ugyanis alapvető fontosságú abban az esetben, amikor a rakodógépek nagy igénybevételnek vannak kitéve, mivel lehetővé teszi a folyamatos karbantartási beavatkozások elkerülését anélkül, hogy ez a gépek teljesítményét veszélyeztetné.