Skip to main content

A BYD elektromos ellensúlyos targoncák ergonomikusan tervezettek annak érdekében, hogy csökkentsék az üzemeltető fáradtságát, és optimalizálják a termelékenységet. Az egyetlen akkumulátor használata és az ultra gyors töltés csökkenti az üzemeltetési költségeket, jelentős megtakarítást eredményezhet évente. Emellett a forradalmi BYD vas-foszfát technológia a környezet és a biztonság iránti elkötelezettséget képviseli és garantálja.

 • ATEX targonca

  A robbanásbiztos kivitel már elérhető a BYD ellensúlyos targoncák teljes választékában. A BYD az egyetlen lítiummal működő targoncákat gyártó vállalat, amely európai specifikációval rendelkező ATEX tanúsítást kínál a 1 és 2 zónákra vonatkozóan alkalmazásokhoz, partnerségben az ATEX szakértő Miretti SpA-val.

 • Elektromos raklapemelő

  A BYD elektromos raklapemelő ergonomikus tervezése jelentős sokoldalúságot kínál a napi rakodási és lerakodási műveletekhez munkagépekkel. Ezenkívül a BYD líthium vas-foszfát technológiájú akkumulátora a vállalatok számára lehetőséget nyújt a nagyobb termelékenység elérésére az üzemeltetési költségek csökkentésével.

 • Ellensúlyos targonca

  A BYD elektromos ellensúlyos targoncái ergonomikusan vannak tervezve a kezelői fáradtság csökkentése és a termelékenység optimalizálása érdekében. Egyetlen akkumulátor használata és az ultra-gyors töltés csökkenti az üzemeltetési költségeket, évente potenciálisan sok ezer forint megtakarítást eredményezve. Ezenkívül a forradalmi BYD Vas-Foszfát technológia a környezetvédelem és biztonság iránti elkötelezettséget képviseli.

 • Oldalüléses tolóoszlopos targonca

  Ez egy olyan legkorszerűbb akkumulátorral szerelt elektromos gép, amely elmozdulást, fordulást és emelési manővereket hajt végre azáltal, hogy visszahúzza a tornyot, ami a gép tömegközéppontja felé mozog.

 • Raklapszállító

  A BYD elektromos raklapszállító egy ergonómikusan tervezett, biztonságos gép, amely képes megkönnyíteni a napi munkát. Ezek a készülékek BYD lítium, vas-foszfát technológiájú akkumulátora lehetőséget biztosít a vállalatok számára a nagyobb termelékenység elérésére az üzemeltetési költségek csökkentésével.

 • Vontató

  A BYD vontató az egyik legfontosabb eszköz a funkcionalitásának köszönhetően. Egy elektromos megoldás, amely a forradalmi BYD lítium, vas-foszfát technológiáját használja akkumulátoraiban, kihasználva ennek minden előnyét és ezzel jelentős versenyelőnyt biztosítva cégének.