Skip to main content
header image

MIÉRT VÁLASSZA A BYD-t ?

A BYD Targonca a BYD Új Energia Üzletág elengedhetetlen része. Megalapítása óta belépett az Egyesült Államokba, Japánba, Ausztráliába, Brazíliába, Németországba és számos más globális piacra. Ez az első cég a világon, amely Lítium Vas Foszfát Akkumulátorral működő targoncákat gyárt, amelyek lehetővé teszik az alkalmi töltést a kezelők szünetei között, és nem szükséges az akkumulátor cseréje. Ez maximalizálja a kezelők termelékenységét, biztonságát és elégedettségét!

 • KÖLTSÉGMEGTAKARÍTÁS
  Karbantartást és cserét nem igénylő akkumulátorok, melyek hosszú élettartammal rendelkeznek, több mint 4 000 cikluson keresztül (>10 év). Alacsonyabb elektromos fogyasztás, mint a hagyományos ólom-savas akkumulátorok esetében.
 • MAGAS BIZTONSÁGI SZABVÁNYOK
  Ellenáll a legkeményebb munkakörülményeknek is, tűz vagy robbanás veszélye nélkül. Nincsenek veszélyes gázok és kibocsátások, így tiszta és biztonságos környezetet biztosít.
 • NEM MÉRGEZŐ ÉS KÖRNYEZETBARÁT
  A piac legmegbízhatóbb akkumulátora, amely minden fenntarthatósági követelménynek megfelel.

Böngésszen legnépszerűbb
modelljeink között!

Ellensúlyos targonca: ECB18D

Raklapemelő: P20PS

Oldalüléses targonca: RTR16

Raklapszállító: EPS14

Vontató: T50

  Visszahívást kérek!

  Adja meg adatait és kollegáink 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot!

  Ellenőrzés, szerviz, ügyfélszolgálat

  • ALAPOS ELLENŐRZÉS ÉS TESZTELÉS

  A szállítás előtt minden targoncát teljeskörűen ellenőriz és tesztel az erre szakosodott részlegünk.

  • ELÉRHETŐ SZAKOSODOTT SZERVIZELÉS

  Karbantartási csomagok állnak rendelkezésre azoknak az ügyfeleknek, akik targoncáinkat vásárolták. Azok az ügyfelek, akik bérlés mellett döntöttek, biztosak lehetnek a rendszeres karbantartásban és javításban. Szakosodott technikusaink gondoskodnak arról, hogy a berendezésük kiváló állapotban legyen a kezelők biztonsága és termelékenysége érdekében.

  • ÜGYFÉLSZOLGÁLATI SEGÍTSÉGNYÚJTÁS

  Tudjuk, hogy a meghibásodások bármikor előfordulhatnak. Minden berendezési meghibásodás esetén 24 órás ügyfélszolgálatot biztosítunk.

   Elsőként értesülhet új termékeinkről, szolgáltatásainkról és különleges ajánlatainkról, így mindig lépéselőnyben lehet a versenytársakkal szemben.
   Exkluzív tartalmakhoz és tanácsokhoz férhet hozzá, amelyek segíthetnek Önnek az iparág legfrissebb trendjeinek megismerésében és azok alkalmazásában a saját üzleti tevékenységében.
   Személyre szabott ajánlatokat és kedvezményeket kaphat, amelyeket kizárólag hírlevél feliratkozóink számára biztosítunk, így tovább növelheti megtakarításait.
   Részvételünk exkluzív eseményein és webináriumainkon, ahol szakértőink megosztják tudásukat és tapasztalataikat, ezáltal hozzájárulva üzleti sikereihez.
   Közvetlen visszajelzési lehetőség, ahol Ön közvetlenül befolyásolhatja szolgáltatásainkat és termékeinket, így biztosíthatja, hogy azok mindig az Ön igényeit szolgálják.

   Iratkozzon fel most, hogy kihasználhassa ezeket a rendkívüli lehetőségeket és részese legyen egy növekvő, előremutató közösségnek!